We deliver the world’s content to audiences everywhere

Wij zijn een wereldspeler op het gebied van broadcast en media services. We werken met de grootste en sterkste mediabedrijven van de wereld en brengen publiek en content dichter bij elkaar. Ons uitgebreide service portfolio is consistent over de hele wereld, met ongekende efficiëntie als gevolg.

Showreel

Duration: 02:50

We hebben onder de volgende services te bieden:

Playout

Het uitzenden van radio en televisie, exact volgens schema. In diverse smaken: van volledig gehost en gemanaged tot kosten efficiënte zogenaamde Barker channels.

Access Services

Oftewel ondertiteling, en vertaling natuurlijk. Van en naar alle talen, vooraf, live of achteraf. Met redactie of volledig geautomatiseerd met de nieuwste technologie.

Content Discovery

Zorg dat uw kijkers de content kunnen vinden die ze zoeken. Verrijk content met onze consistente metadata.

Piero

De ongeëvenaarde en supersnelle graphics en analyse tool voor sportuitzendingen is ook onderdeel van ons services portfolio.

Online Video

Onze online video service, Ericsson Managed Player, verrijkt en verspreidt content over alle platformen voor kijkers waar ze zich ook bevinden.

Media Management

Het gereed maken en opslaan van content zodat het beschikbaar komt voor alle gewenste platformen en devices, op het moment dat het nodig is.

Creative

Onze creatieve afdeling Red Bee in Londen heeft een wereldwijde reputatie op het gebied van creatie: zowel voor broadcasters als grote merken.

Service bekijken

Get in touch

Want to get in contact with Ericsson about our services?

Contact Us