Hans Vestberg ny chef för Ericssons affärsenhet Global Services

Hans Vestberg har i dag utsetts till chef för Ericssons affärsenhet Global Services. Han tillträder den 1 juli och kommer att ingå i Ericssons koncernledning.
Press release
jun 24, 2003 06:35 (GMT +00:00)
Hans Vestberg har haft ett antal olika befattningar under sina 12 år inom Ericsson. Sedan 2002 har han varit landschef för Mexico och innan dess har han bland annat varit finanschef för Nordamerika samt controller för marknadsområdet Americas.


Hans är född 1965 och har en ekonomutbildning från Uppsala Universitet.


Gerhard Weise har idag utses till landschef för Mexico där han tillträder 1 juli 2003. Han kommer även att fortsätta vara chef för marknadsområdet Americas, en position han har haft sedan hösten 2001.


Ericsson formar framtidens kommunikationslösningar för Mobilt Internet och bredband genom tekniskt ledarskap. Genom att erbjuda innovativa lösningar i mer än 140 länder, hjälper Ericsson till att skapa världens mest kraftfulla kommunikationsföretag.