Korrigering av tidigare distribuerad release från Ericsson angående förvärv av aktier i Tandberg Television

Press release
mar 14, 2007 11:46 (GMT +00:00)
I pressreleasen "Ericsson erhåller accepter och förvärvar aktier motsvarande 70 procent av aktierna i Tandberg Television" publicerad tidigare idag, den 14 mars, har ett fel uppstått.  Felet står att finna i den sista paragrafen av pressreleasen och påverkar inte innehållit i given information.


Korrekt slutdatum för den förlängda acceptperioden är fredagen den 16 mars klockan 16.30 CET.
 
Ericsson formar framtidens kommunikationslösningar för mobilt internet och bredband genom tekniskt ledarskap. Genom att erbjuda innovativa lösningar i mer än 140 länder, hjälper Ericsson till att skapa världens mest kraftfulla kommunikationsföretag.
 
Läs mer på: http://www.ericsson.com
 
FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA


Ericssons pressavdelning
Tel: 08 719 6992
E-mail: press.relations@ericsson.com
 
Ericssons investerarrelationer
Tel: 08 719 4631
E-mail: investor.relations.se@ericsson.com